ثابت شده است که بچه هایی که صبحانه میخورند در مدرسه تمرکز بیشتری دارند و قدرت یادگیری شان بالاتر است. صبحانه نمیخورند حافظه کوتاه مدت شان صدمه میبیند و تمرکزشان در کلاس کم است. صبحانه باید قندهایی که به صورت فوری جذب میشوند مانند آب میوه ها، عسل و مربا و همچنین مواد قندی را که دیرتر جذب میشوند مانند نان و کیک صبحانه دارا باشد.
ارتباط والدین با سایر اولیای مدرسه و مدیران و مسئولان و آگاهی آنها از وضعیت تحصیلی فرزند خود به دانشآموز اطمینان خاصی میدهد. همچنین این ارتباط باعث شناسایی بهتر نقاط قوت و فرصتهای بهبود درسی او میشود و بر همین اساس یاری رساندن به او معنای بهتری پیدا میکند. این ارتباط نشان میدهد موفقیت دانشآموز چقدر برای والدین اهمیت دارد و این موضوع برای دانشآموز ایجاد تعهد میکند.
عوامل بسیاری در برقراری ارتباط مناسب بین فرزندان و والدین، والدین و اولیای مدرسه و به طور کلی هماهنگی و ارتباط بین خانه و مدرسه دخیل هستند. دلیل اصلی برقراری این ارتباط مناسب بین افراد خانواده و خانواده و اولیای مدرسه، آموزش و پرورش صحیح فرزند و درنهایت موفقیت تحصیلی اوست. پروفسور جویس استین از دانشگاه جان هاپکینز به نکاتی در این زمینه اشاره میکند:
افزایش اعتماد به نفس در دوران کودکی، کلید حل مسائلی است که فرزندان ما در دوران نوجوانی و جوانی با آنها مواجه خواهند شد. یک روانشناس بالینی میگوید: کودکانی که از اعتماد به نفس بالایی برخوردارند میتوانند چیزهای جدید را کشف کرده و برای انجام کارهای تازه ریسک کنند.
آنها همچنین قادرند هر روز با افراد متفاوتی آشنا شده و خود را با محیط سازگار کنند. علاوه بر این، اعتماد به نفس موجب میشود که کودکان در زمان وقوع پیشامدهای ناگوار، خیلی راحت با مسائل کنار بیایند و کمتر ضربه بخورند. اعتماد به نفس نقش بسیار مهمی را در زندگی اجتماعی و به خصوص تحصیلی کودک ایفا میکند.